Bazin

22
septembrie
Rezultatele finale pentru ocuparea posturilor vacante

Rezultatele interviurilor si rezultatele finale pentru ocuparea posturilor vacante de fochist si în..

Detalii
21
septembrie
Anunț ocupare posturi vacante

Detaliile despre concursurile pentru ocuparea posturilor vacante se găsesc mai jos: anunț concurs..

Detalii

Bazin

Colegiul Naţional "Carol I" din Craiova ofera cursuri de înot în propriul lor bazin, adresate elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Începând cu data de 22 septembrie 2022, au fost deschise înscrierile pentru aceste cursuri, iar lecțiile vor începe începând cu ziua de luni, 26 septembrie. Toate activităţile vor fi organizate prin intermediul Asociaţiei Sportive "Colegiul Carol I" și vor fi deschise atât pentru începători, cât și pentru cei de nivel mediu sau avansat de înot.

Prin intermediul acestui proiect, Colegiul Naţional "Carol I" doreşte să promoveze un stil de viaţă activ şi sănătos în rândul elevilor săi. Înotul, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai complete sporturi, aduce multiple beneficii pentru sănătatea fizică şi mentală a copiilor şi tinerilor. Dezvoltarea rezistenţei fizice, coordonarea motrică, creşterea flexibilităţii şi îmbunătăţirea stării generale de sănătate sunt doar câteva dintre avantajele practicării acestui sport.

Cu ajutorul instruitorilor calificaţi şi experimentaţi din cadrul Asociaţiei Sportive "Colegiul Carol I", elevii vor avea oportunitatea de a învăţa şi de a-şi îmbunătăţi tehnica de înot, beneficiind totodată de un mediu sigur şi propice pentru dezvoltarea lor. Aceste cursuri reprezintă o modalitate excelentă de a transforma bazinul de înot al colegiului într-un centru educaţional şi recreativ pentru tineri, oferindu-le oportunitatea de a-şi dezvolta pasiunea pentru înot şi de a-şi explora potenţialul în acest sport.

Documente utile

 

 

Actualizat la 18.05.2023, 16:14