ECDL

22
sept
Rezultatele finale pentru ocuparea posturilor vacante

Rezultatele interviurilor si rezultatele finale pentru ocuparea posturilor vacante de fochist si în..

Detalii
21
sept
Anunț ocupare posturi vacante

Detaliile despre concursurile pentru ocuparea posturilor vacante se găsesc mai jos: anunț concurs..

Detalii

ECDL

 

 

 

 

ECDL/ICDL este cel mai răspândit standard internațional de certificare a abilităților digitale.

ECDL PROFIL START BAC și ECDL PROFIL BAC se adresează elevilor care doresc să echivaleze proba de competențe digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat cu Permisul ECDL.

 

           

 

 

Aceste certificate au aceeași recunoaștere internațională și valabilitate nelimitată ca orice alt tip de certificare ECDL.

 

Programa pentru evaluarea competențelor digitale le permite elevilor să susțină examenele în vederea obținerii certificatului ECDL începând cu clasa a IX-a putând să finalizeze la sfârșitul clasei a X-a o dată cu materia parcursă în cadrul orelor de TIC din programa școlară.

 

      Permisul ECDL nu expiră.

 

Orice tip de permis este recunoscut internațional.

 

Pentru obținerea permisului ECDL în Centrul de testare de la Colegiul Național “Carol I” se procedează astfel:

 

1.   Se completează formularul în funcție de vârsta copilului

2.  Se trimite scanată pe mail (ecdl.carol@cnc.ro) Cartea de identitate pentru finalizarea înscrierii în maxim 30 de zile de la completarea formularului;

3.  După ce ați primit email de la Centrul Carol în care vi se spune că ați fost validați, accesați Contul de candidat ECDL( datele acestuia le primiți pe mail de la ECDL România)  și achiziționați din acesta Seria de înscriere generală unică ECDL( informații despre aceasta găsiți aici).

4. După achiziția seriei puteți participa la examene. Atunci când se organizează examene, veți primi din partea Centrului Carol email-uri cu informații legate de data și ora când sunt programate și date și ore când se fac pregătiri on-line sau/și fizice. Durata acestor pregătiri este de aproximativ 2 ore. În aceste pregătiri venim cu explicații suplimentare și parcurgem simulări. Pentru reușită, candidații trebuie să parcurgă anterior materialele pe care noi le indicăm și apoi să participe la aceste pregătiri.

 

 URMĂTOAREA SESIUNE:

14 IUNIE 2024 

 

Pentru orice detalii: ecdl.carol@cnc.ro

 

 

Actualizat la 03.06.2024, 10:07